Postanite vidni

Prepričajte kupce s svojo blagovno znamko!

Kako povečati svoj tržni delež

Trženje in zaščita blagovne znamke
Raziskave dokazujejo, da se kar 55 % vseh potrošnikov za nakup nekega produkta, pa naj si bo to izdelek ali storitev, odloči na podlagi blagovne znamke, čeprav približno polovica teh oseb meni, da temu ni tako in da se odločajo na podlagi drugih razlogov, med katerimi največkrat izpostavljajo kvaliteto. Kupci se namreč za produkt določene blagovne znamke namreč pogosto odločajo nezavedno, saj je zaupanje do nje zgrajeno ne le na dosedanjih pozitivnih izkušnjah, temveč tudi na pozitivnih čustvih. Za podjetje je najbolj pomembno vedeti, da v podzavesti kupca neka blagovna znamka postane sinonim za kvaliteto, zato se raje odločijo za nakup produkta, ki nosi njeno ime, kot pa za kakšen drug produkt, pa četudi ima slednji morda nižjo ceno.

Bi radi registrirali svojo blagovno znamko?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail info@firmica.si place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Vnesite kodo iz slike: captcha


Ker nakupne odločitve niso vedno premišljene in temeljijo tudi na navadah in čustvih, se podjetjem in tržnikom v njih to splača izkoristit ter zgraditi prepoznavno blagovno znamko, ki bo s svojo podobo vzbujala zaupanje tudi pri tistih, ki je še sploh niso preizkusili. To je možno doseči z vlaganjem v oglaševanje, ki mora biti dovolj močno, da potrošniki najprej izvejo, da določena blagovna znamka sploh obstaja, nato jo začnejo povezovati s točno določenim produktom, kasneje pa tudi s pozitivnimi lastnostmi, ki so jim všeč in jim zaupajo. Podjetje mora zgraditi prepoznavnost in takšno percepcijo blagovne znamke, ki bo pozitivno vplivala na njegov dobiček.

Razvoj blagovne znamke je dolgotrajen proces, ki zahteva veliko sredstev in načrtovanja. Začne se z izdelavo logotipa in celostne podobe, pri kateri podjetje ne sme pozabiti na svojo spletno prisotnost, predvsem pa je že na začetku pomemben še en korak: registracija blagovne znamke na uradu za intelektualno lastnino. S tem postopkom se podjetje zaščiti, predvsem pa poskrbi za to, da dobi avtorske pravice za uporabo lastne blagove znamke, s katero lahko upravlja. Ko se blagovna znamka enkrat uveljavi in postane cenjena, je zaščita nujna, zato je zanjo pametno poskrbeti že pred tem. Pokličite nas in pomagali vam bomo registrirati vašo blagovno znamko ter poskrbeli, da boste z njo postali vidni na trgu!

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail info@firmica.si
skypem firmica.si

Postanite vidni
5 (100%) 1 vote

Firmica.si

  • Oh, ti davki!Oh, ti davki! Kako se izogniti težavam z davčno zakonodajo?Verjetno ga ni podjetnika, ki ne bi kdaj potožil, da mu država vzame prevelik del dohodka v obliki davkov in […]
  • Odpreti podjetje doma ali v tujini?Odpreti podjetje doma ali v tujini? Vse o odpiranju podjetja pri nas in v drugih državahVelikokrat lahko slišimo, da je slovenska država neprijazna do uspešnih podjetnikov z veliko dobička, […]
  • Pravno, davčno in finančno svetovanjePravno, davčno in finančno svetovanje Vsi odgovori na enem mestuPodjetništvo zahteva veliko znanja in poznavanja področja poslovanja. Nekdo, ki šele začenja svojo poslovno pot, ima na začetku […]
Objavljeno v Storitve Firmica.si

place Tehnološki park 24, LJ, Slovenija
tel Slovenia English 00386 41 823 888   viber
tel Italian English 00386 40 823 888   viber
tel Slovenia Slovenia 00386 70 823 888
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
tel Slovenia Ukraina 00380 947 121 508
mail info@firmica.si
skypem firmica.si

Kontakt

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Vaš e-mail

Vaš telefon

Sporočilo

Vnesite kodo iz slike captcha


Izjave strank

ales-novak-odprtje-podjetja
Zelo zadovoljen! Hitro sem potreboval odkup podjetja kot pogoj za prijavo na javni razpis. Registracija podjetja d.o.o. je bila izvedena hitro in strokovno."

- Milan

Izberi tip novic

Pridruži se nam!

Video stranke

Kliknite za ogled: