Ali lahko tujec odpre podjetje v Sloveniji?

Svetovanju pri postopku ustanovitve ali odkupa podjetja za tuje državljane

Odkup podjetja za tuje državljane

Odkup podjetja za tuje državljane

Tako kot lahko prav vsak Slovenec odpre svoje podjetje ne le doma, ampak tudi skorajda v kateri koli državi na svetu, čeprav to možnost še vedno izkorišča veliko premalo ljudi, lahko tudi tujci oziroma tuji državljani brez težav odprejo podjetje pri nas, če se tako odločijo. Tujci se lahko odločijo tako za ustanovitev novega podjetja v Sloveniji kot tudi za odkup že ustanovljenega slovenskega podjetja. Velikokrat pa tuji državljani ne vedo, kaj vse potrebujejo za ustanovitev ali odkup podjetja, kakšno dokumentacijo in ostale papirje morajo pred samim začetkom postopka pripraviti in urediti, kakšna dovoljenja potrebujejo v ta namen in podobno.

Kam se obrniti za nasvet glede ustanovitve ali odkupa podjetja za tuje državljane?

Za več informacij o samem postopku ter kako poteka, se pozanimajte na [email protected] ali nas pokličite na 041 823 888, 040 823 888 ali 070 823 888!

Sam postopek ustanovitve ali nakupa podjetja za tujce se razlikuje glede na to, iz katere države oseba prihaja oziroma kakšno državljanstvo ima, zato ne moremo podati splošnih navodil takšnega postopka. Vsekakor pa z našo pomočjo in svetovanjem postopek poteka hitro in brez zapletov, kar dokazujejo naše dosedanje uspešne izkušnje pri posredovanju in vodenju postopkov ustanovitve ali dokupa podjetij za tuje državljane, ki so želeli imeti podjetje v Sloveniji.

Imate dodatna vprašanja glede odprtja podjetja v Sloveniji?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Tujcem lahko tudi razložimo vse prednosti odprtja podjetja pri nas oziroma kakšne koristi jim to prinaša. Če želijo nastopiti na slovenskem trgu, zaposliti slovensko delovno silo ali pridobiti slovenske potrošnike za svoje stranke oziroma se jim čim bolj približati ter vzbuditi pri njih zaupanje, je ustanovitev podjetja v Sloveniji dobra možnost.

V primeru, da vas zanima postopek ustanovitve ali odkupa podjetja za tuje državljane, za svetovanje in začetek postopka potrebujemo dodatne podatke o osebi, njenem državljanstvu in podobno. Na podlagi pridobljenih podatkov vam lahko pripravimo ponudbo posebej za to osebo ter vam pomagamo tudi pri sami izvedbi postopka.

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*