Izbris podjetja iz sodnega registra

Izbris podjetja iz sodnega registra ali raje prodaja podjetja?

Izbris podjetja iz sodnega registra

Izbris podjetja iz sodnega registra

V današnjem podjetniškem svetu je izbris podjetja iz sodnega registra tragična usoda, s katero se soočajo mnogi podjetniki, ki so zaradi takšnih ali drugačnih razlogov prisiljeni v to, da zaključijo svojo podjetniško pot. Nekateri se za izbris podjetja iz sodnega registra odločijo zaradi osebnih razlogov, kakršna je lahko bolezen, izguba strasti do posla, boljše življenjske priložnosti in še marsikaj drugega. Mnogi pa se odločajo za izbris podjetja iz sodnega registra zato, ker so imeli nesrečo s samim poslom.

V primeru, da se za izbris podjetja iz sodnega registra odločate iz osebnih razlogov, to skoraj zagotovo pomeni, da je podjetje v dobrem finančnem položaju in je zato primerno za prodajo. Podjetja, ki imajo poravnane vse dolgove do davčne uprave, ki so redno plačevala prispevke za svoje zaposlene, nimajo negativnih stanj na bančnih računih in imajo poravnane vse obveznosti do upnikov, niso zrela za izbris podjetja iz sodnega registra, ampak jih je bolj smiselno prodati.

Izognite se stroškom izbrisa podjetja iz sodnega registra!

Potrebujete podrobnejše informacije?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

V Sloveniji obstaja aktivna borza podjetij, kjer je precej povpraševanja po takšnih podjetjih, ki so, kot se temu rečem, čista. Precej povpraševanja prihaja s strani tistih, ki bi se radi prijavili na kakšen razpis za nepovratna sredstva. Veliko precej mikavnih razpisov postavlja pogoj, da je podjetje, ki se nanje prijavlja, staro vsaj dve leti, tako da lahko prikaže bilance za zadnja leta. Če je iz bilanc razvidno, da je podjetje zdravo, ima veliko več možnosti, da razpisana sredstva tudi dobi.

V primeru, da se za izbris podjetja iz sodnega registra odločate v okviru podjetja, ki ima slabe bilance, veliko obveznosti še neporavnanih in podobne negativne karakteristike, potem takšnega podjejta seveda nihče ne bo kupil. Če pa je vaše podjetje poslovalo na stabilen način in bi se radi izognili stroškom notarja, zapiranja bančnega računa in se nasploh izognili dolgotrajni birokraciji, potem raje kot izbris podjetja iz sodnega registra izberite prodajo. Skoraj v vsakem trenutku obstaja povpraševanje po podjetjih z zdravim preteklim poslovanjem, tako da je najbolje, da svoje podjetje postavite na borzo podjetij, tako da stopite v kontakt s podjetjem Firmica in kmalu se boste znebili svojega starega podjetja.

Imate vprašanja glede izbrisa podjetja iz sodnega registra?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo


Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*