Preberi pred naročilom logotipa

Ker se storitev opravlja na daljavo, je zelo pomembno, da ste čimbolj natančni pri svojih željah in zahtevah za vaš logotip. Dobro razmislite, katere barve želite imeti in kakšni logotipi so vam všeč, ter tudi dodajte naslove do spletnih strani, kjer si jih oblikovalci lahko ogledajo.

V približno desetih delovnih dneh po naročilu boste prejeli 2 koncepta logotipa. Izberite koncept, ki vam ustreza ter odstranite koncept, ki vam ne. V naslednji recenziji (v kolikor je le-ta potrebna) bi morali priti do verzije, katera vam odgovarja. Nato boste prejeli svoj logotip v visoki resoluciji 300dpi v formatu JPG in PNG.

Naroči logotip za 99 EUR!

Primer iteracij logotipa

Oblikovalcem smo podrobno opisali dejavnost in predlagali, naj se za elemente uporabi napis FIRMICA.SI ter za logo, ki naj bo pred napisom oblikuje nek posloven simbol, kot je kravata ali stavba, vse naj se morda vkomponira v prvo črko F napisa FIRMICA. Barve (modra, črna, belo ozadje) smo povzeli po že obstoječi spletni strani. Želeli smo si profesionalen in moderen logotip.

Izdelana 2 koncepta logotipa:

Izmed obeh konceptov nam je bil napis všeč, ter kravata. Želeli smo, da se za kravato predstavi še oseba, saj si ljudje želijo delati z osebo.

firmica-01

firmica1-01

 

 

 

 

 

Izdelan končni logotip:

Končni poslan logotip je bil točno to kar smo iskali.

firmica

 

 

 

Naroči logotip za 99 EUR!