Kako poteka odprtje d.o.o.?

Koraki do novega podjetja – odpiranje d.o.o.-ja

https://www.firmica.si/registracija-podjetja

https://www.firmica.si/registracija-podjetja

Prvi korak za odpiranje d.o.o.-ja je ta, da se na to dobro pripravite. Premislite, če je d.o.o. res tista oblika podjetja, ki jo potrebujete, kako boste poslovali pa tudi, če ne bi bilo podjetja bolje kupiti kot ustanoviti, saj vam v tem primeru ni treba plačati 7500 evrov osnovnega kapitala. V primeru, da te možnosti do sedaj niste poznali in bi vas zanimalo več o njej, nas kontaktirajte in predstavili vam jo bomo. Poleg tega pa smo vam na voljo tudi za podjetniško, pravno in davčno svetovanje, ki zagotovo koristi vsakemu, ki se odpravlja na podjetniško pot.

Drugi korak lahko izpustite v primeru, da ste lastnik nepremičnine, v kateri boste registrirali vaše podjetje. Če temu ni tako, potrebujete še overjeno soglasje lastnika oziroma soglasja večinskega deleža vseh lastnikov. Zbiranju soglasij se lahko izognete tako, da se odločite za najem virtualne pisarne v Firmici, s čimer pridobite uradni naslov podjetja na našem naslovu.

Vas zanima odpiranje d.o.o.-ja?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Tretji korak je izbira računovodstva, saj boste morali pri registraciji podjetja navesti, kdo vam bo vodil poslovne knjige ter na kakšen način. Če se odločite za Firmica računodvostvo, lahko tretji korak enostavno preskočite in nadaljujte pri četrtem koraku.

Četrti korak je registracija podjetja, ki ga lahko opravite na različnih mestih po Sloveniji, med drugim tudi pri nas v Firmici, kjer lahko uredite tudi izbiro računovodstva. Naša pisarna se nahaja v Tehnološkem parku v Ljubljani, zelo blizu izvoza iz obvoznice. Za registracijo podjetja potrebujete veljavni osebni dokument in vašo davčno številko. Če niste edini družbenik podjetja ali pa bo to imelo svojega zastopnika, se morata pri nas oglasiti skupaj.

Petri korak je odprtje računa pri banki, na katero se odpravite z vso dokumentacijo, ki vam jo pripravimo mi. Na ta račun morate v primeru odprtja d.o.o.-ja položiti znesek osnovnega kapitala, ki znaša 7500 evrov. Ob tem dobite potrdilo, ki ga morate posredovati nam, mi pa ga pošljemo pristojnemu sodišču, ki vam nato pošlje vse potrebne papirje, s katerimi je vaše podjetje ustanovljeno ter vpisano v sodni in poslovni register, zato lahko začnete z njim takoj poslovati.

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Kako poteka odprtje d.o.o.?
5 (100%) 1 vote

Firmica.si

  • Osnovni kapital za d.o.o.Osnovni kapital za d.o.o. Vloga osnovnega kapitala v d.o.o.-jih Zakon o gospodarskih družbah določa, da morajo družbeniki zagotoviti osnovni kapital za doo v višini 7.500 evrov. Za […]
  • Prepis podjetjaPrepis podjetja Postopek za prepis podjetja Prepis podjetja se lahko izvede tako na ime fizične osebe kot na katerokoli pravno osebo, tako da tukaj ni nobenih omejitev, ki […]
  • Ustanovitev d.o.o. brez kapitalaUstanovitev d.o.o. brez kapitala Podjetje lahko ustanovite tudi brez velikih stroškov! Imate idejo, ki bi jo radi uresničili in iz nje naredili dober posel, zato razmišljate o ustanovitvi […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*