Kupite novo podjetje

Ustanovitev podjetja je dražja kot nakup

Kupite novo podjetje

Kupite novo podjetje

Podjetnik mora podjetniško naravnano razmišljati že pred samo ustanovitvijo podjetja. Še preden začne s poslovanjem mora ime narejen odličen poslovni načrt, ki vključuje tudi finančni plan z vsemi predvidenimi stroški. K tem stroškom skrbni podjetnik začetnik prišteva tudi stroške ustanovitve podjetja, ki so pri ustanovitvi družbe z omejeno odgovornostjo oziroma d.o.o.-ja lahko kar visoki, saj je za to potrebno kar nekaj denarja.

Začetni stroški poslovanja ne vsebujejo le stroškov svetovanja, izdelave celostne podobe, spletne strani, žiga, stroškov za morebitne notarske storite, nakup ali najem prostorov, opreme in podobno, temveč tudi 7500 evrov začetnega osnovnega kapitala, ki je nujen pogoj za ustanovitev d.o.o. Temu strošku pa se lahko enostavno izognete, če se ne odločite za ustanovitev podjetja, temveč enostavno kupite popolnoma novo podjetje brez zgodovine in dolgov.

Želite novo podjetje?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Kako poteka nakup takšnega podjetja? Preprosto! Za vse poskrbimo pri nas v Firmici, kjer smo specializirani prav za prodajo in nakup podjetij ter kjer poskrbimo, da proces poteka varno in brez zapletov. Svoje podatke in želje glede novega podjetja, ki bi ga želeli kupiti, nam lahko posredujete kar preko spletnega obrazca. V njem lahko določite ime podjetja, ki bi ga želeli in ki vam ga ob sklenitvi nakupa brezplačno spremenimo, enako pa velja tudi za sedež podjetja.

Za več informacij nas pokličite, nam pošljite elektronsko pošto ali se osebno oglasite v naših prostorih. Na voljo smo vam za vsa vaša vprašanja o nakupu novega podjetja, saj želimo, da postopek poteka transparentno in jasno ter vam ga z veseljem obrazložimo in pojasnimo. Vedeti morate tudi, da po opravljenem nakupu do Firmice nimate več nobenih obveznosti ter da nakup ne skriva nobenih dodatnih stroškov, ki vam jih ne bi predstavili pred samim začetkom postopka.

Za vas uredimo tako kupoprodajno pogodbo kot vam tudi najdemo notarja, pri katerem bo ta pogodba sklenjena in overjena. Ko boste nakazali znesek nakupa podjetja, ki je veliko nižji od osnovnega kapitala za ustanovitev d.o.o., ter plačali notarske storitve, boste postali lastnik podjetja, ki bo uradno vpisano v vse evidence, sodni in poslovni register. Celoten postopek navadno traja nekaj dni.

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*