Najem virtualne pisarne

Najem virtualne pisarne in zniževanje stroškov poslovanja

Najem virtualne pisarne

Najem virtualne pisarne

Pozorni podjetniki so že opazili, da se je zakonodaja nekoliko spremenila, tako da je sedaj še nekoliko več težav prisotnih pri registraciji podjetja. Kot da to ni že dovolj zapleten in zamuden postopek, je sedaj potrebno za registracijo poslovnega naslova pridobiti še pisna dovoljenja vseh lastnikov nepremičnine. Vendar pa je mogoče to težavo odpraviti, možen je najem virtualne pisarne. Prednost, ki jo omogoča najem virtualne pisarne, je prav v tem, da ni potrebno iskati pisnih dovoljenj vseh lastnikov nepremičnine, kjer bi želeli registrirati poslovni naslov.

Cenik

Virtualna pisarna lahko opravlja za vas tudi druga pisarniška dela.
Pozanimajte se o virtualni pisarni in njenih storitvah:

• na telefonsko številko: 041 823 888 ali 040 823 888 ali na email: [email protected]
• na naslovu Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana. Zemljevid

Ali nam pišite:

Ime

Vaš e-mail (obvezno)

Sporočilo

Prednosti virtualne pisarne

Prednost, ki jo ponuja najem virtualne pisarne, je predvsem ta, da lahko z izvajanjem poslovne dejavnosti še vedno nadaljujete na tistem naslove, kjer ste planirali, dejansko pa vam ni potrebno iskati pisnih dovoljenj lastnika. Najem virtualne pisarne je tako hiter in učinkovit način za pričetek dejavnosti brez nepotrebne birokracije.

Vidimo lahko, da se najem virtualne pisarne najbolj izplača tistim podjetnikom, ki svojo poslovno aktivnost izvajajo od doma. Takšni so programerji, oblikovalci spletnih strani, lastniki manjših spletnih trgovin, oblikovalci, pisci in drugi. Seveda pa je najem virtualne pisarne primeren tudi za vse tiste, ki bi želeli svoje privatno življenje ločiti od poslovnega. Nekatere lahko precej moti to, da prihaja poslovna pošta na domač naslov. Razlogi so lahko čisto osebne narave, lahko pa so razlog tudi vsiljivi sosedi, ki brez pooblastil pregledujejo poslovno pošto in se vtikajo v zadeve, ki se jih prav nič ne tičejo. Več si lahko preberete na virtualna pisarna.

Tipičen primer, ko je najem virtualne pisarne najboljša možna rešitev, je tudi takrat, ko poslovnež opravlja delo na različnih lokacijah. Ves čas je mobilen, saj delo opravlja pri stranki ali pa na določeni lokaciji, ki jo stranka zahteva. Vse kar potrebuje je torej le naslov, na katerega prejema poslovno pošto. Prav iz tega vidika je najem virtualne pisarne najbolj ugoden. Zakaj bi nekdo, ki opravlja takšno dejavnost plačeval stotine evrov mesečno za najem poslovnega prostora, če pa lahko nekajkrat bolj poceni najem virtualne pisarne povsem zadosti potrebam. Pri podjetju Firmica vam poleg tega, da omogočamo najem virtualne pisarne, še poskrbimo za to, da vas sproti obveščamo o prispeli pošti, tako da vam osebno ni potrebno hoditi pregledovati nabiralnika. Za vas lahko prispelo pošto tudi poskeniramo in vam jo posredujemo prek elektronske pošte. Seveda ob vsem tem zagotavljamo maksimalni nivo zaupnosti.

Imate vprašanja glede najema virtuale pisarne?

Pokličete na 041 823 888 ali 040 823 888 pošljete email na: [email protected] in se pozanimajte o najemu virtualne pisarne.

Najem virtualne pisarne
5 (100%) 1 vote

Firmica.si

  • Naslov pisarneNaslov pisarne Sprememba zakona in naslov pisarne Ste tik pred tem, da bi ustanovili lastno podjetje ali registrirali opravljanje gospodarske dejavnosti kot samostojni […]
  • Virtualni najem pisarne LjubljanaVirtualni najem pisarne Ljubljana Fizični in virtualni najem pisarne Ljubljana Se vam je zataknilo pri pridobivanju pisnega dovoljenja lastnikov nepremičnine, ko ste želeli registrirati […]
  • Najem pisarne v LjubljaniNajem pisarne v Ljubljani Najem pisarne v Ljubljani je želja mnogih podjetnikov Slovensko glavno mesto je namreč gospodarsko gledano najbolj aktivno mesto. Po najem pisarne v […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*