Nakup podjetja ali kako do podjetja po najkrajši poti

Izberite najpametneje in najceneje!

Nakup podjetja

Nakup podjetja

Ste že slišali za to, da lahko podjetje enostavno kupite namesto, da bi ga ustanavljali? Takšna možnost je tudi veliko cenejša, saj za nakup ne potrebujete osnovnega kapitala, ki je pri ustanovitvi podjetja oziroma d.o.o.-ja nujen. Firmica vam ponuja svetovanje s področja nakupa podjetij tako doma kot v tujini, najdemo vam tudi podjetje, ki bi bilo primerno za vas, ter vam pomagamo pri postopku nakupa, tako da ta poteka varno in v skladu z zakonom. Z našo pomočjo lahko že v kratkem času postanete lastnik podjetja, ki lahko takoj, ko je uradno vpisano v vse potrebne registre, začne delovati na trgu kot vsako novoustanovljeno podjetje.

Želite kupiti podjetje?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Verjamemo, da se tudi vam, kot vsakemu, ki prvič razmišlja o ustanovitvi ali nakupu podjetja, ob tem poraja nemalo vprašanj, na katera ne poznate odgovorov. V naši pisarni smo vam na voljo za posvet o vsem, kar vas zanima v zvezi z ustanovitvijo ali nakupom podjetja. Naši strokovnjaki si bodo vzeli čas za vas in poskrbeli, da boste dobili jasne odgovore na vsa vprašanja!

Nakup podjetja

Preden se lotite nakupa podjetja, morate razmisliti enake stvari, kot če bi se odločili za ustanovitev novega d.o.o., saj je razlika med obema le v postopku pridobitve, medtem ko njuno poslovanje poteka popolnoma enako. Ko podjetje namreč enkrat imate, vas ne bo nihče spraševal, kako ste ga dobili, ali ste ga kupili ali ste ga na novo ustanovili. Prednost podjetja, ki ga kupite, je predvsem v privarčevanem znesku 7500 evrov, ki ga boste lahko porabili za kaj drugega, recimo za razvoj poslovne ideje.

Če ste se odločili za nakup podjetja, morate tako kot pri njegovi ustanovitvi določiti novo ime firme ter fantazijsko ime, prav tako pa se poleg lastništva ob nakupu spremeni tudi sedež oziroma naslov podjetja ter njegove dejavnosti, ki jih lahko brezplačno registrirate ob nakupu, kasneje pa jih lahko brez težav kadarkoli tudi dopolnite ali spremenite.

Če razmišljate o tem, da bi imeli lastno podjetje, potem razmislite tudi o tem, da bi ga kar kupili, saj je to za vas najboljša in finančno najbolj ugodna možnost!

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*