Odpiranje d.o.o.

Najhitrejši način za odpiranje d.o.o.

Odpiranje d.o.o.

Odpiranje d.o.o.

Na začetku podjetniške poti imajo podjetniki na razpolago več različnih možnosti, kakšno pravno obliko subjekta, ki bo opravljal dejavnost, bodo izbrali. Na voljo je odpiranje d.o.o., delniške družbe, komanditne družbe, družbe z neomejeno odgovornostjo in tudi samostojnega podjetnika. Med najbolj pogosto izbranimi je odpiranje d.o.o. ali odpiranje samostojnega podjetnika. Razlog je predvsem v tem, da sta časovno in stroškovni ti dve alternativi najboljši.

Vendar pa je največja težava v tem, da odpiranje d.o.o. zahteva osnovni kapital v vrednosti 7.500 EUR. Ta je lahko vplačan v denarju, lahko pa se uporabijo tudi vrednostni papirji, nepremičnine, delovna sredstva, avtomobili v vrednosti 7.500 EUR in drugo. Najbolj hitro in preprosto je odpiranje d.o.o. v primeru, ko lastnik lahko zagotovi osnovni kapital v denarju, pri drugih oblikah pa je potrebna cenitev. Tudi v primeru, da je družbenikov, ki se skupaj odločijo za odpiranje d.o.o., več, je delitev lastništva po principu vplačanega deleža bolj preprost in enoznačen.

Odpiranje d.o.o. pri Firmica.si

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Na žalost pa ustanovitveni kapital ustvari precej težav podjetnikom, ki bi radi pričeli izvajati dejavnost v povezavi s podjetniško idejo, ki so jo razvili sami. Mnogi nimajo ne denarja in ne drugih sredstev. Alternativa je ustanovitev samostojnega podjetnika, kar pa je nevarno iz osebnega finančnega vidika. Samostojni podjetnik je namreč odgovoren pri poslovanju s celotnim svojim osebnim premoženjem. Če ga terja poslovni partner, potem se mu ta lahko tako rekoč »usede« tudi na hišo, v kateri živi, ali osebno avtomobil, s katerim se prevaža.

In kje je rešitev za vse te težave? Za odpiranje ali nakup pojetja iz posredovanja se lahko obrnete na podjetje Firmica.

Na takšen način je odpiranje d.o.o. najbolj varna, hitra in poceni rešitev za vse, ki se pravkar podajajo v podjetniške vode. Poleg kupnine stranka plača še notarske stroške, ki nastanejo ob prepisu podjetja. Tem stroškom se na žalost ne moremo izogniti, saj zakon zahteva, da se prepis izvrši na podlagi notarskega zapisa.

Imate vprašanja glede odpiranje d.o.o.?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Odpiranje d.o.o.
5 (100%) 1 vote

Firmica.si

  • Odprtje d.o.o.Odprtje d.o.o. Odprtje d.o.o. je najenostavnejši način, kako do lastnega podjetja Odprtje d.o.o. je v Sloveniji najpogostejši način, kako priti do lastnega podjetja. […]
  • Prepis podjetjaPrepis podjetja Postopek za prepis podjetja Prepis podjetja se lahko izvede tako na ime fizične osebe kot na katerokoli pravno osebo, tako da tukaj ni nobenih omejitev, ki […]
  • Kako zapreti d.o.o.?Kako zapreti d.o.o.? Vas zanima kako zapreti d.o.o.? Podjetniki se odločajo za zaprtje podjetja iz različnih razlogov, pri tem pa se pojavlja tudi osnovno tehnično vprašanje: […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*