Oh, ti davki!

Kako se izogniti težavam z davčno zakonodajo?

Davčno svetovanje

Davčno svetovanje

Verjetno ga ni podjetnika, ki ne bi kdaj potožil, da mu država vzame prevelik del dohodka v obliki davkov in drugih dajatev, a le malo jih je takšnih, ki ne le tarnajo nad to težavo, temveč se tega problema konkretno lotijo in ga skušajo razrešiti tako, da bi imeli z davki čim manj opravka oziroma da bi državi plačali čim nižji znesek. Marsikdo meni, da so visoki davki pač nujno zlo, ki se mu ne more izogniti, v resnici pa bi morali imeti v vsakem računovodstvu zaposlenega tudi davčnega svetovalca, ki bi podjetjem pomagal, da bi plačala čim manj davkov oziroma da bi se po legalni poti izognila plačilu prevelikega deleža državi.

Če ste med tistimi podjetniki, ki plačujejo visoke zneske v obliki davkov, potem je čas, da vzamete svoje poslovanje, predvsem pa knjigovodstvo pod drobnogled oziroma to namesto vas naredi strokovnjak, ki se spozna tako na računovodstvo kot na pravo in davčno zakonodajo. Takšen strokovnjak vam bo znal točno povedati, kakšne rešitve bi bile prave za vas in za vaše podjetje ter kako bi na ta način plačali manj davkov in imeli tudi manj stroškov.

Davčno svetovanje

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Vse, kar morate storiti, je, da nas pokličete oziroma nam pišete, ter se dogovorite za davčno podjetniško svetovanje, na katerem bomo podrobno pregledali vaše poslovanje ter odkrili, zakaj so davki, ki jih morate plačati, tako visoki. V večini primerov naši strokovnjaki odkrijejo, da podjetja plačujejo previsoke dajatve in davke državi ter da bi se temu s pametnim in premišljenim načrtovanjem svojega poslovanja lahko izognila.

Davčno svetovanje vam lahko prihrani visoke zneske ter veliko slabe volje in živcev, zato se vam zagotovo splača investirati nekaj svojega časa in denarja vanj ter se pogovoriti s strokovnjakom, ki obvlada svoje delo in je pomagal že mnogim. Davčni svetovalec vam bo natančno razložil, katere napake delate in kaj bi lahko storili bolje, da bi zmanjšali stroške, ki jih imate, zato nas čim prej pokličite ali nam pišite ter se dogovorite za sestanek!

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*