Pričetek sodelovanja z nami

Tisto, kar nas razlikuje od velikih računovodskih servisov, je osebni odnos z vsako našo stranko. Slaba praksa velikih računovodskih servisov je podajanje stranke od enega referenta k drugemu, od enega računovodja k drugemu. To je recept za slab nadzor nad poslovanjem podjetja. Naš pristop je pravo nasprotje tega. S stranko ustvarimo oseben odnos, tako da ji je dodeljen osebni računovodja, ki pozna poslovanje stranke, njene posebnosti, računovodske potrebe, informacijski sistem, ki ga že uporablja in druge pomembne ali manj pomembne podrobnosti.

Z vami bomo najprej opravili informativni sestanek, na katerem na boste sporočili vaša pričakovanja, zahteve in želene storitve, ki jih bo za vas opravljal osebni računovodja.

Na podlagi zbranih informacij o vaših pričakovanjih in zahtevah vam bomo pripravili ponudbo. Ponudba ni zavezujoča in je vedno odprta prilagoditvam. Dokončna ponudba po popolnoma usklajena z vašimi zahtevami.

Ko boste sprejeli ponudbo, vas bomo povabili na ponovni sestanek, na katerem bomo skupaj podpisali pogodbo o sodelovanju in prevzeli vso vašo poslovno in ostalo dokumentacijo, ki jo bomo prenesli v naš informacijski sistem in nato pričeli z računovodskim delom.

Pogodbi bodo priložene še naslednje priloge z uporabnimi informacijami:

• Računovodske usmeritve in odgovornosti, ki nastanejo pri vodenju poslovnih knjig
• Nazorna navodila za oddajanje poslovne dokumentacije v naš servis
• Navodila za pripravo letnega popisa
• Kodeks računovodske poklicne etike
• Cenik računovodskih storitev s pojasnili
• Kopijo police: Zavarovanje odgovornosti računovodskega servisa

Na vašo željo bomo vaše zaposlene in vas usposobili za delo.

Z e-novicami vas bomo informirali o ključnih novostih s področja zakonodaje, davkov in sveta podjetništva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*