Prosta pisarna v LUI

V kreativnem in inovativnem okolju za startupe, Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, je na voljo pisarna velikosti cca. 25m2. V njej sta začeli svojo uspešno podjetniško pot podjetji, kot sta Red Orbit, ki je vodilno slovensko podjetje na področju iskalnega marketinga, optimizacije spletnih strani in social media marketinga ter Oblakomat, ki je poznan po Printboxih – inovativnih kioskih za tiskanje in skeniranje dokumentov.

Oblakomat se je po prejemu investicije kadrovsko močno razširil in najel poslovno zgradbo. Njihova pisarna pa sedaj čaka na novo uspešno zgodbo. Cena opremljene pisarne z obratovalnimi stroški s souporabo konferenčne sobe in treh seminarskih sob z audiovideo opremo ter čajne kuhinje in sanitarij je 265 eur prvih 6 mesecev (cene so brez ddv).

V to ceno je vključen tudi Start up program mreženja in mentoriranja LUI, uporaba serverja, prevzem pošte, knjižnica ter vse ugodnosti, ki jih na raznih področij ponujajo partnerji LUI.

Pohitite, okolje zmagovalcev vas čaka! Za dodatne informacije pišite na [email protected] ali pokličite na 01/620-34-80.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*