Razširi svoj posel na druge trge

Tujina čaka na prodorne podjetnike

Ustanovitev podjetja v tujini s Firmico
Slovenski trg je precej majhen, kar je velika omejitev, česar se najbolj zavedajo najbolj uspešni podjetniki. Podjetje, ki si želi rasti in se razvijati, pogosto ugotovi, da slovenski prostor za to ne bo dovolj velik, saj ima trg enostavno premalo kupcev, da bi lahko s svojim poslom dosegli takšen uspeh, kot so si ga zastavili. Dober in inovativen produkt ali storitev lahko brez težav uspe tudi na tujih trgih, pravzaprav pa je danes tudi v podjetništvu skoraj nujno razmišljati čim bolj globalno.

S porastom interneta in spletnih tehnologij ter večjo mobilnostjo svet postaja vse manjši, zato se v naših razmišljanjih o podjetniškem trgu ne smemo omejevati zgolj na domači trg in na domače stranke, temveč moramo razmišljati širše. Poleg tega globalnost omogoča tudi, da podjetje ustanovimo v kateri koli državi na svetu ter tako poskrbimo za njegov optimalen razvoj brez nepotrebne birokracije in s čim manjšimi stroški. Kljub tej ugodni možnosti pa se veliki večini podjetnikov še vedno zdi samoumevno, da podjetje ustanovijo prav v Sloveniji oziroma sploh ne razmišljajo o drugih možnostih, čeprav bi bile te zanje in za njihovo podjetje veliko boljše.

Bi radi ustanovili podjetje v tujini?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail in[email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Katero državo izbrati za razširitev svojega posla oziroma za ustanovitev podjetja v njej? Kakšne so prednosti ustanovitve ali nakupa podjetja v določeni državi? Kakšne oblike podjetja so sploh možne v tujini in kaj vse podjetnik potrebuje za to, da pride do podjetja? Na vsa ta vprašanja ter tudi na vsa ostala, ki se vam postavljajo, vam lahko pomagamo najti odgovore pri nas v Firmici. Ukvarjamo se namreč z ustanovitvijo podjetij v tujini, za vas lahko poiščemo tuje podjetje, ki ga lahko kupite, ali pa vam svetujemo pri razširjanju vašega posla na druge trge, ki čakajo na vas z neštetimi poslovnimi priložnostmi.

Če torej razmišljate, da bi ustanovili podjetje v Italiji, Avstriji, Srbiji, na Hrvaškem ali kje drugje, nas pokličite in pomagali vam bomo ne le z nasveti, ampak tudi s konkretnimi predlogi. Za vas lahko vodimo celoten postopek ustanovitve ali nakupa podjetja na tujem ter vam pomagamo, da do njega pridete po čim krajši in čim cenejši poti!

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*