Startup

Imate dobro startup poslovno idejo in ne veste, kako na najhitrejši način pričeti svojo poslovno pot?

Startup Center Firmica

Startup

Startup

ponuja celovito storitev, ki bodoče podjetnike podpira na vseh področjih poslovanja: od pospeševanja idej do ustanavljanja podjetij in od ustanavljanja podjetij do prodora na globalni trg!

Vam primanjkuje časa in bi se raje ukvarjali z razvojem ideje kot pa s papirji?

Podjetnikom, ki pričenjajo z zagonom nove poslovne ideje, zagotavljamo podporne storitve, ki jih razbremenjujejo od celotne birokracije. Namesto vas bomo opravili vse birokratske in druge zamudne procese, ki so potrebni za zagon podjetja:

 • namesto vas registriramo podjetje
 • zagotovimo vam vrhunske računovodske storitve
 • optimiziramo vaš davčni vidik poslovanja
 • nudimo vam finančno in pravno svetovanje
 • priskrbimo vam ustrezen poslovni prostor, pisarno, sejno sobo
 • priskrbimo vam virtualno pisarno
 • ustvarimo in optimiziramo vam spletno stran
 • izdelamo vam logotip, poslovne vizitke
 • registriramo vam blagovno znamko
 • oskrbimo vas s kadrovskimi okrepitvami
 • poiščemo za vas najbolj ustrezen javni razpis in pripravimo vso dokumentacijo

S Firmico vse to na enem mestu!

Z našimi izkušnjami in strokovnjaki iz področja podjetniških podpornih storitev vam poleg birokratskih, pravnih in davčnih podpornih stebrov ponujamo še:

POMOČ PRI PRIPRAVI POSLOVNEGA NAČRTA

Poslovni načrt je razvojno jedro vsake poslovne ideje. Med idejo in prototipom stoji poslovni načrt, ki utrjujejo podjetniško platformo. V našem startup centru vam bomo pomagali pripraviti kredibilen poslovni načrt, s katerim boste lažje pridobili finančna sredstva, ki so potrebna za zagon podjetniške ideje.

V primeru, da poslovni načrt že imate, ga bomo ocenili in izboljšali na tak način, da bo skladen z najbolj sodobnimi poslovnimi standardi.

OKOLJE, KI SPODBUJA RAZVOJ POSLOVNE IDEJE

Proces razvoja se prične pri ideji. Z našo pomočjo boste lahko svojo poslovno idejo izkristalizirali do faze, v kateri bo pripravljena za razvoj prototipa. Nato bomo prototip testirali na trgu in ugotovili, kakšen je njegov tržni potencial.

ŠIROKO SOCIALNO MREŽO

Najbolj prodorna podjetja dolgujejo svoj uspeh mreži partnerskih odnosov. Pri sodelovanju z nami boste udeleženi v široki mreži inovativnih podjetij, ki vidijo prednost predvsem v sodelovanju. Naša kooperativna mreža sega tudi v tujino in zato je naš startup center odskočna deska za vse, ki želijo preizkusiti mednarodni vidik poslovanja.

ISKANJE NAJBOLJ UGODNIH VIROV FINANCIRANJA

Svoj čas raje investirajte v razvoj ideje ali projekta, mi pa bomo poskrbeli, da boste pridobili finančna sredstva, ki bodo omogočala zagon startup-a. Poleg pomoči pri pridobivanju kreditov po bolj ugodnih obrestnih merah, bomo za vas iskali tudi odprte javne razpise, iz katerih boste pridobili nepovratna sredstva.

Perspektivnim podjetjem, ki razvijajo tvegane poslovne ideje z možnostjo visokih donosov, odpiramo vrata, ki vodijo do investitorjev tvegane kapitala.

Osnova našega startup centra je mentorski odnos. Vaše poslovne idejo ne bomo vodili mi, ampak vam bomo pomagali izkristalizirati njen koncept, da boste pred investitorji in na trgu nastopili suvereno in prepričljivo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*