Svetovanje pri odpiranju podjetja

Kaj vse moram vedeti, preden začnem poslovno pot?

Odpiranje podjetja

Odpiranje podjetja

Nešteto vprašanj se poraja vsakemu, ki želi začeti s podjetništvom in se lotiti novega posla. Zanima ga, kakšni so stroški same ustanovitve podjetja pa tudi poslovanja kasneje, kje naj najde najugodnejše bančne in računovodske storitve, kam naj se obrne po pomoč, če potrebuje dodatno financiranje ali kredit za zagon svojega posla, ter še mnogo drugih podobnih vprašanj. Vse to je dobro vedeti še pred samim odprtjem podjetja, saj je ena prvih stvari, ki jih mora imeti vsak podjetnik dober poslovni načrt, ki upošteva vse stroške, določi cilje pa tudi morebitna tveganja ter to, kako se jim izogniti. Dobrega poslovnega načrta pa ni možno izdelati, če o podjetništvu ne veste veliko, zato je nujno, da se na začetku poslovne poti čim bolj pozanimate o tem, kako sploh začeti ter kako poteka samo poslovanje.

Dogovorite se z nami za podjetniško svetovanje!

Pokličite nas na eno od naših telefonskih številk: 070 823 888, 041 823 888 ali 040 823 888, pišite nam preko posebnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani ali pa preko elektronske pošte [email protected].

Svetovali vam bomo glede same ustanovitve podjetja, vam predstavili tudi možnost nakupa podjetja, ki je veliko cenejša kot ustanovitev d. o. o., razložili prednosti različnih oblik podjetij in skupaj z vami ugotovili, katera oblika bi bila najboljša za vas.

Na voljo smo vam tudi za svetovanje o odpiranju podjetja v tujini, ki poteka nekoliko drugače kot odpiranje podjetja doma, zato morate biti pred odprtjem seznanjeni z njihovo zakonodajo, vedeti, katera dovoljenja in dokumentacijo za to potrebujete, predvsem pa, če se vam odprtje podjetja v tujini resnično bolj splača kot v Sloveniji.

V Firmici ne opravljamo le svetovalne dejavnosti, ampak vam tudi čisto konkretno pomagamo. Pri nas lahko ustanovite podjetje ali ga kupite, če to želite. Poleg tega opravljamo tudi računovodske storitve, ki jih nujno potrebuje prav vsako podjetje, poskrbimo pa tudi za vse ostale dejavnosti, ki jih potrebujejo podjetniki. Prav zato smo prava izbira tako za podjetnike, ki šele začenjajo svojo pot, kot tudi za izkušene podjetniške mačke!

Potrebujete več informacij glede odpiranja podjetja?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo


Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*