TOP 10 razlogov zakaj izbrati Firmica računovodstvo

1. Vedno smo vam na razpolago: tista podjetja, ki imajo zaposlenega lastnega računovodjo, se srečujejo s problemi, ko računovodja ni dostopen zaradi bolniške, dopusta, dela za polovični delovni čas in drugo. Odsotnost računovodje pa je lahko velik poslovni problem. Pri nas se vam kaj takšnega nikdar ne bo zgodilo. Naši visoko usposobljeni in zanesljivi računovodje bodo vedno na razpolago.

2. Prijaznost in strokovnost osebja: naši računovodje so visoko kvalificirani strokovnjaki z bogatimi delovnimi izkušnjami. Od njih zahtevamo, da se neprestano izobražujejo in seznanjajo z zakonskimi spremembami in novimi standardi. Naš objektivni pristop v računovodstvu zagotavlja hitro generiranje ključnih informacij, ki jih potrebujete za poslovne odločitve.

3. Natančnost in ažurnost: podatke, ki sestavljajo vaše poslovne knjige, ažuriramo v minimalnem času. Ažuriranje poteka skozi kontrolne postopke, ki zagotavljajo točnost. Tako imate ves čas na voljo vse informacije o stanju vašega podjetja.

4. Ohranjanje osredotočenosti na cilje podjetja: računovodstvo je funkcija, ki je sodobno podjetje ne potrebuje v lastni hiši. Lastno računovodstvo ustvarja dodatne nepotrebne stroške dela, porablja delovni prostor. Podjetje in zaposleni se lahko tako raje osredotočajo na osnovne cilje podjetja in računovodstvo prepustijo zunanjim strokovnjakom v Firmica računovodstvo.

5. Zniževanje stroškov poslovanja: zakaj bi plačevali celotno plača za enega zaposlenega računovodjo, če lahko za ceno, ki predstavlja samo del te plače, najamete pri nas celoten team računovodij? Smo cenejši in zanesljivejši.

6. Zmanjšanje režijskih stroškov: z najemom zunanjega računovodstvo zmanjšate tudi stroške upravljanja, najemanja dodatnih prostorov, privarčujete na stroških informiranja s spremembami zakonskih predpisov in stroškov z uvajanjem informacijske tehnologije.

7. Nič stroškov zaposlovanja: ker boste računovodstvo zaupali nam, vam ne bo potrebno izgubljati časa za kadrovska vprašanja pri zaposlovanju računovodij. Ne bo potrebno objavljati prosta delovna mesta v medijih, čas, ki bi ga namenili pregledovanju prošenj, boste raje namenili osnovni dobičkonosni dejavnosti podjetja.

8. Redno obveščanje o novostih: naše stranke med prvimi prejmejo najbolj pomembne informacije v zvezi z zakonskimi spremembami in drugimi spremembami v poslovnem svetu in v računovodski hiši FIRMICA.

9. Uporaba modernih informacijskih tehnologij: dokumente, ki nam jih zaupate, skrbno sistematiziramo z najsodobnejšo informacijsko tehnologijo. Za uporabo naše IT vas tudi usposobimo. Nudimo tudi vso podporo pri zagotavljanju nemotenega delovanja informacijske poti med servisom in vašim podjetjem.

10. Prilagoditev vaši dejavnosti in obsegu poslovanja: poskrbimo za knjige mikro in majhnih podjetij, samostojnih podjetnikov, obrtnikov, zavodov, zadrug, profesionalnih športnikov, zdravnikov, društev … Vsako sodelovanje se prične s sestankom na katerem našo ponudbo prilagodimo vašim zahtevam.

One comment on “TOP 10 razlogov zakaj izbrati Firmica računovodstvo
  1. Mitja pravi:

    Dober članek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*