Uradni naslov podjetja

Kje registrirati sedež podjetja?

Naslov podjetja

Naslov podjetja

Zakon vsem podjetjem nalaga, da morajo že ob ustanovitvi določiti tudi sedež podjetja. Gre za uradni naslov, na katerem bo podjetje registrirano. Po zakonodaji je to tudi naslov, kamor bo prihajala vsa uradna pošta, oziroma naslov, ki ga boste navedli vsakič, ko boste imeli opravka z državnimi organi, uradni naslov podjetja pa mora biti poleg drugih podatkov napisan tudi na vsakem račun in še na nekateri drugi dokumentaciji.

Potrebujete poslovni naslov za vaše podjetje?

Kontaktirajte nas
tel 041 823 888 tel 040 823 888 tel 070 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte sporočilo v spodnjem obrazcu:

Vaš eMail (obvezno)

Sporočilo

Marsikdo na sedež podjetja gleda kot na nepomemben podatek in mu ne posveča pozornosti, v resnici pa ima lahko določitev uradnega naslova podjetja vpliv celo na poslovni uspeh. Predstavljajte si recimo, da stranka potrebuje neko storitev, najde vašo spletno stran in ugotovi, da vaše podjetje deluje v njej oddaljenem kraju, kjer ste doma, v resnici pa delate tudi na terenu oziroma preko spleta. Stranka tega ne ve, zato se bo takoj, ko bo zagledala oddaljen naslov, odločila zapreti vašo spletno stran in vas ne bo niti kontaktirala.

Prav zato se vedno več podjetnikov odloča za najem pisarne v Ljubljani, saj je to še vedno središče Slovenije, kjer je tudi največje povpraševanje po storitvah in produktih. Edini problem najema poslovnih prostorov v Ljubljani je, da je tak najem lahko drag, sploh če morda posebnih prostorov za svoje poslovanje niti ne potrebujete. Rešitev tega problema je najem virtualne pisarne oziroma uradnega naslova, na katerem bo registrirano vaše podjetje in kamor boste prejemali pošto, v resnici pa boste še vedno poslovali od doma, preko spleta ali na terenu. Za takšen najem boste mesečno odšteli le nekaj deset evrov, iz zgoraj opisanega primera pa je jasno razvidno, na ta način lahko prepričate kakšno stranko več, da se odloči za vas.

Najem virtualne pisarne pomeni, da lahko sedež svojega podjetja registrirate v poslovnem centru v Ljubljani, v tehnološkem parku, ki slovi predvsem po prisotnosti veliko mladih, inovativnih in zagnanih podjetij, tako da se boste z najemom virtualne pisarne zagotovo znašli v dobri družbi. Virtualna pisarna pa ne pomeni le možnosti za registracijo uradnega naslova podjetja, temveč vam omogoča tudi opravljanje drugih storitev. Kontaktirajte nas in se pozanimajte o njih!

Firmica.si

place Tehnološki park 24, 1000 LJ, Slovenia, EU
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 41 823 888viber
tel viber whatsapp Italian English 00386 40 823 888viber
tel viber whatsapp Slovenia English 00386 70 823 888viber
tel Slovenia Russian 007 499 346 8412
mail [email protected]
skypem firmica.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*