Zakaj bi zamenjali računovodski servis?

Odgovor je preprosto: ne smete se kar zadovoljiti s tem, da računovodski servis za vas le vodi poslovne knjige v skladu z zakonodajo in standardi ter predpisi. Dober računovodski servis mora razumeti dinamiko poslovanja v vašem podjetju, kajti le tako lahko pripravi dokumentacijo na sistematičnem nivoju, ki dopušča pripravo zakonsko zahtevanih poročil in informacij, ki jih bo manager potreboval pri sprejemanju poslovnih odločitev.

V Firmici računovodstvo vam s celovito paleto računovodskih, finančnih ter poslovnih in drugih podpornih storitev omogočamo velike prihranke, zanesljive in kvalitetne računovodske ter finančne storitve in kar je najbolj pomembno: poenostavljeno in bolj učinkovito upravljanje podjetja.

Zahtevajte ponudbo za Firmica računovodstvo:

Kontaktirajte nas za ugoden paket računovodstva

tel 041 823 888 tel 040 823 888 mail [email protected] place Tehnološki park 24, Ljubljana ali oddajte:

Vaš e-mail:

Vaš telefon:

Število izdanih in prejetih računov:

Število zaposlenih:


Z našimi strankami ustvarimo oseben odnos. Vsaka stranka ima svojega osebnega računovodjo, ki razume poslovne probleme v podjetju in je vedno na tekočem s specifiko zakonodaje za konkretno področje.

Firmica računovodstvo vas posluša in vam nakaže izboljšave, pomaga vam rešiti konkretne poslovno računovodske težave. Ne zanima nas samo pravilnost poslovnih knjig, ampak si želimo, da vas posel cveti. Vse odgovore in nasvete preverimo pri stanovskih kolegih, strokovnjakih in pristojnih institucijah (ZZZRS, DURS, AJPES …).

Zamenjava računovodskega servisa je z našo pomočjo enostaven in hiter proces. Ob prehodu opravimo krajšo revizijo, pridobimo vse podatke iz bivšega računovodskega servisa in davčno upravo. Pri tem upoštevamo Pravilnik o primopredaji knjigovodskih listin in poslovnih knjig, ki določa vse postopke in roke ob primopredajah dokumentacije ob menjavi računovodskega servisa, ki ga je sprejela Zbornica računovodskih servisov pri GZS.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*